Šport > Nogomet
25 ogledov

Bačo še ne bo šel v L'Pool ali Chelsea

Armin Bačinović je pred 10 dnevi navdušil proti AC Milanu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Vojna za Armina Bačinovića, piše givemefootball.com. Tako Liverpool kot Chelsea naj bi bila pripravljena odšteti 12 milijonov evrov za slovenskega reprezentanta. A ta januarja še ne bo nared za prestop.

Avgusta je Maribor in Prvo ligo zamenjal za Palermo in Serie A in očitno še bolj kot Josip Iličić navdušil nogometno Evropo. Armin Bačinović. Ne le Liverpool, zanj se zanima tudi londonski Chelsea. Oboji naj bi šli v bitko zanj že letos januarja. 21-letnik naj bi imel v pogodbi klavzulo o odškodnini v višini 12 milijonov evrov in omenjena kluba naj bi jo bila pripravljena plačati, vsaj tako piše Will Haine na givemefootball.com.

Za klub najvišjega nivoja bo Armin pripravljen šele čez leto dni.
Amir Ružnić

A vse kaže, da se bosta Roy Hodgson in Carlo Ancelotti zaenkrat morala obrisati pod nosom. Kot je za TMW (Tuttomercatoweb) dejal Bačinovićev agent Amir Ružnić, njegov varovanec ostaja pri Palermu. "Armin bo za Liverpool ali Chelsea pripravljen čez nekaj let. Ta hip ne vem nič o njihovih željah. Res se omenja te govorice, a za klub najvišjega nivoja bo Armin pripravljen šele čez leto dni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.