Šport > Nogomet
23 ogledov

Badžim spet trener Kopra

Vlado Badžim je nazadnje vodil Domžale. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Na klop nogometnega prvoligaša Koper bo znova sedel Vlado Badžim, njegov pomočnik pa bo Alen Ščulac. Oba sta stara znanca koprskega nogometa, podpisala pa sta dveletni pogodbi.

Vlogi bosta prvi trener Vlado Badžim in njegov pomočnik Alen Ščulac pričela opravljati že v prihodnjem tednu, ekipo pa bosta vodila na zadnji tekmi državnega prvenstva v Lendavi. Dosedanji trener Nedžad Okčič bo ponovno zasedel mesto vodje koprske mladinske šole. "Cilj, da bodo stroko vodili domači ljudje, je tako izpolnjen," je dejal vodilni človek kluba Ante Guberac, ki bo tudi v bodoče vodil klub ob pomoči športnega direktorja Andreja Poljšaka.

V klubu so pojasnili, da bodo do začetka prihodnjega prvenstva sklicali skupščino in tudi formalno izbrali novo vodstvo kluba. Novi trener Badžim je pojasnil, da bodo s treningi pričeli 13. junija, saj se bo uradni del sezone za ekipo začel s kvalifikacijami za evropska tekmovanja 30. junija. Iz kluba so sporočili še, da sta triletni pogodbi podpisala mladinca Matej Palčič in Matej Vukelič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.