Šport > Nogomet
32 ogledov

"Bal sem se, da bom umrl"

Cassano zdravniški pregled Inštitut športne medicine Milano EPA
Napadalec Milana Antonio Cassano je priznal, da se je bal za svoje življenje, potem ko so zdravniki ugotovili, da ima težave s srcem in bo moral na operacijo.

Spomnimo, da je italijanski reprezentant Antonio Cassano zadnji obračun za Milan odigral 29. oktobra lani, ko so rdeče-črni v večnem mestu gostovali pri Romi. Ob vrnitvi v prestolnico Lombardije mu je na letalu postalo slabo, kasneje pa so ugotovili, da ima težave s srcem.

Na srečo so Cassana hitro in uspešno operirali. Pred dnevi pa je Cassano le dobil vsa dovoljenja zdravniškega osebja, da se lahko vrne na zelenico. V sredo je že odigral 45 minut na prijateljskem srečanju mlade ekipe Milana. "Bal sem se, da bom umrl in sem zato razmišljal o koncu kariere. A sedaj sem pred povratkom, morda bomo zaigrali že v soboto proti Fiorentini," je presrečni Cassano dejal za Studio Sport.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.