Šport > Nogomet
18 ogledov

Bale bo ponovno počival

Gareth Bale EPA
Valižanski nogometaš Gareth Bale bo moral znova počivati zaradi težav z mečno mišico. Prvič si jo je poškodoval 15. septembra.

Nogometni zvezdnik madridskega Reala Valižan Gareth Bale ima znova težave z mečno mišico, zaradi poškodbe pa bo izpustil sredino tekmo lige prvakov proti francoskemu PSG-ju. Bale se je zaradi enakih težav šele dobro vrnil, svojim soigralcem ni mogel pomagati skoraj tri tedne.

Valižan si je mečno mišico prvič poškodoval 15. septembra na tekmi lige prvakov proti Šahtarju in Donjecka. V soboto je prvič po poškodbi zaigral za Real, vmes je sicer odigral dve kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2016 za Wales.

Bale pa ni edini nogometaš Reala, ki bo zaradi poškodbe manjkal proti Parižanom. Težave imajo tudi James Rodriguez, Pepe in Dani Carvajal, pod vprašajem je nastop Karima Benzemaja. V ekipo trenerja Rafaela Beniteza se naj bi vrnil Luka Modrić, poškodba rame Sergia Ramosa pa naj bi prav tako bila preteklost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.