Šport > Nogomet
21 ogledov

Bale: Med najboljšimi v moji karieri

gareth bale Reuters
Gareth Bale je zadetek, ki ga je s prostega strela dosegel na tekmi proti Galatasarayu, označil za enega od najboljših v njegovi karieri.

Najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale je odlično zapolnil vrzel, ki je nastala s poškodbo Cristiana Ronalada, in na tekmi proti Galatasarayu zablestel z izjemnim zadetkom s prostega strela.

Beli balet je od 26. minute igral z igralcem manj, saj je moral zaradi neposrednega rdečega kartona igrišče zapustiti Sergio Ramos, Bale pa je deset minut kasneje demonstriral svoje 100 milijonov evrov vredne kvalitete.

''Zelo sem zadovoljen z igro in golom, ki sem ga dosegel. Na treningih sem se posvečal prostim strelom in srečo sem imel, da je tako lepo izpadlo. To je bil eden od najboljših golov v moji karieri,'' je povedal Bale, ki je po visoku zmagi proti turškemu prvoligašu še bolj prepričan, da Real lahko osvoji tako željeno Décimo.

''Pokazali smo karakter''

''Kar se mene tiče, za nas v tem tekmovanju ni omejitev. Letos imamo dobro priložnost, da osvojimo Ligo prvakov. Pokazali smo karakter in tovarištvo, da smo lahko tako odigrali z igralcem manj,'' je dodal 24-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.