Šport > Nogomet
11 ogledov

Bale na slikanje: strah pred hujšo poškodbo

Bale Makedonija Wales Skopje stadion Filip II trening Reuters
Gareth Bale gotovo ne bo začel niti druge tekme reprezentance Walesa, ki bo v torek gostila Srbijo. Selektor Chris Coleman je razkril, da je opravil tudi preventivno slikanje.

Zaradi težav z aduktorjem je Gareth Bale izpustil že petkovo tekmo v Skopju proti Makedoniji, ko je obsedel na klopi Arene Filipa II, dan pred tekmo s Srbijo pa je v Cardiffu opravil tudi slikanje poškodovane mišice.

"Pred tekmo sem govoril z Garethom. Čutil je bolečine v mišici in nismo mogli tvegati. Medtem, ko govorimo, je opravil novo slikanje, da bi si malce pomiril misli in se prepričal, da gre vse po načrih," je za Sky Sports News povedal selektor Walesa Chris Coleman.

Vse je bilo fenomenalno

24-letni najdražji nogometaš na svetu je bolečine občutil med treningom pred tekmo v Skopju, medtem ko Real Madrid mrzlično pogleduje v velški tabor, kateremu so zabičali, da z njihovo 100-milijonsko investicijo nikakor ne smejo tvegati. 

"Vse je bilo fenomenalno, ko smo se pripravljali na tekmo z Makedonijo. Gareth je zaključil svoj prestop k Realu, vse je bilo pozitivno. Nato pa je začutil bolečine in ni mogel igrati. To je bilo razočaranje za vse,"  je še povedal Coleman.

Ni igral že kar 113 dni

Bale tako gotovo ne bo začel niti torkove tekme s Srbijo, lahko pa bi bil pripravljen "vstopiti za pol ure", je še dodal Coleman, ki skupaj z velško reprezentanco in Realom še čaka na rezultate slikanja.

Valižana pred prihodom v novi klub muči slaba pripravljenost, saj uradne tekme ni igral že kar 113 dni, ko je še v dresu Tottenhama igral proti Sunderlandu. Odigral je sicer eno pripravljalno tekmo, a je julija, dolgo pred prestopom v Real, izginil iz postave in treningov Spursov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.