Šport > Nogomet
21 ogledov

Bale ostaja pri Spursih do 2016

Gareth Bale Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Valižanski nogometni reprezentant Gareth Bale je podaljšal pogodbo z angleškim prvoligašem Tottenhamom do leta 2016. S tem je 22-letni krilni igralec končal špekulacije o nadaljevanju svoje kariere.

Gareth Bale, izvrsten levonogi nogometaš, ki so ga med drugim povezovali s prestopom v madridski Real oziroma Barcelono, se je odločil še nadaljnje štiri sezone ostati v severnem Londonu.

"Klub ves čas napreduje, sam pa si želim biti del vsega tega. Vesel sem, da smo podaljšali sodelovanje," je dejal Bale za uradno spletno stran kluba, ki je v minuli sezoni elitne angleške lige osvojil četrto mesto in se ni uvrstil v Ligo prvakov.

"Tukaj sem že vrsto let in ves čas uživam. Z navijači imam odličen odnos. Vesel bi bil, če bi jim lahko to poplačal z dobrimi igrami. Trudil se bom, da klubu pomagam v Ligo prvakov, kamor tudi sodimo," je še povedal Bale.

FC Barcelona pa je potrdila, da so iz Manchester Cityja pripeljali Joana Angela Romana. Vezni igralec se je "meščanom" pridružil pred tremi leti, ko so zanj Espanyolu plačali okrogel milijon funtov. Mladenič bo sezono začel pri ekipi Barcelona B.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.