Šport > Nogomet
10 ogledov

Bale še štiri leta in pol za Spurs

Žurnal24 main
Gareth Bale je podpisal novo pogodbo. Pri Tottenhamu bo ostal kljub zanimanju številnih evropskih velikanov, z novo pogodbo pa ga je klub iz Londona vezal še za naslednja štiri leta in pol.

Gareth Bale velja za enega najbolj iskanih mladih nogometašev v Evropi, njegove izjemne igre v Ligi prvakov in angleškem prvenstvu pa niso ostale neopazne. V svoje vrste so ga želeli zvabiti številni evropski velikani, Valižan pa je danes podpisal novo pogodbo s Tottenhamom.

Mislim, da bomo kmalu konkurenčni za naslov. Zato sem podpisal novo pogodbo.
Gareth Bale
"Čudovito je, da je Bale podpisal novo pogodbo. Je fantastičen igralec in eden najboljših levih nogometašev na svetu. Ima izjemen talent in lahko postane še boljši. Pred njim je še lepa prihodnost, že sedaj pa je na dobri poti," je za spletno stran Tottenhama dejal trener Harry Redknapp. "Uživam v nogometu in v Tottenhamu. Upam, da bomo kot ekipa napredovali in dosegli veliko uspehov. Imamo dobro ekipo, ki je še mlada. Mislim, da bomo kmalu konkurenčni za naslov. Zato sem podpisal novo pogodbo," je dodal 21-letni nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.