Šport > Nogomet
37 ogledov

Ballack prestal lažji operaciji

Žurnal24 main
Član Chelseaja in nemški nogometni reprezentant Michael Ballack bo iz nogometnih igrišč odsoten najmanj dva tedna. Ideolog igre elfa je danes prestal manjši operaciji na obeh stopalih.
 
 

Michael Ballack je po kvalifikacijski tekmi za SP proti Walesu tožil zaradi močnih bolečin v obeh nogah.

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt

 
Nemškemu nogometnemu reprezentantu Michaelu Ballacku so danes v Augsburgu operirali obe stopali. Poseg na nogah nogometaša Chelseaja pa le ni bil tako zahteven. Dvaintridesetletnemu Nemcu so med posegom odstranili izrastek in odebeljeno tkivo, operacija pa je potekala brez zapletov. Ballack bo najverjetneje znova lahko igral že čez dva tedna. "Michael Ballack je po kvalifikacijski tekmi za SP proti Walesu tožil zaradi močnih bolečin v obeh nogah. Ker so zdravniki odkrili, da gre za nevrom, so se klubski zdravnik, direktor in trener Chelseaja skupaj z Ballackom odločili za takojšen poseg," je povedal glavni zdravnik nemške reprezentance Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.