Šport > Nogomet
17 ogledov

Balotelli: ''Mislim, da sem genij''

Manchester United - Manchester City Reuters
Mario Balotelli vse od prestopa iz vrst Interja v Manchester City pridno polni časopisne stolpce. Na žalost njegovih delodajalcev pa njegova prisotnost v medijih ni posledica odličnih predstav na zelenici, ampak predvsem pogostega neprimernega vedenja.

Balotelli sebe resda označuje za genija, a v isti sapi dodaja, da je v njegovi igri še vedno prostor za izboljšave. Kljub turbulentni sezoni se je kontroverzni 21-letnik na koncu veselil naslova v angleški nogometni ligi, kjer je k zmagi svoje ekipe v 23 nastopih prispeval 13 golov. 

Pred letošnjim prestopnim rokom so ga mnogi povezovali z Milanom, vendar Balotelli vztraja, da si želi nadaljevati pri Cityju. Italijan verjame, da njegova igra odraža veliko talenta, vendar bo treba nekatere malenkosti še izboljšati, če bo želel osvojiti tako želeno nagrado za najboljšega nogometaša na svetu. ''Moje sanje so, da postanem najboljši nogometaš tega časa. Vem, da sem močan, toda če še naprej trdo delam, lahko postanem še močnejši,'' je za France Football povedal Balotelli.

''Ko se odločim zadeti, takrat zadenem. Vem, da sem močan, toda verjamem, da še ni dovolj. Brcam dobro, preigravam odlično, vendar še vedno moram napredovati,'' je povedal napadalec Cityja in dodal: ''Da, verjamem, da sem genij, a ne upornik. Imam svoje življenje, svoj svet, počnem, kar hočem, ne da bi obremenjeval druge. Mislim, da sem pametnejši kot povprečen človek. Malo ljudi ima takšen talent, zato redki lahko sodijo to, kar delam.'' Čeprav se zanj zanimajo v Italiji, pa si želi Balotelli ostati v Angliji. ''Osebno bi rad ostal pri Cityju, ki mi je pri srcu. Želim ostati,'' je dodal Balotelli.

Izrazil je tudi hvaležnost trenerju Robertu Manciniju, ker ni izgubil vere vanj. ''Mancini me pozna že od mojega otroštva. Resnično me pozna. Med nama je več kot le odnos igralec-trener. Veže naju prjateljstvo,'' je povedal italijanski reprezentant. ''Vedno je zaupal vame. In to je zelo težko, po vsem s*****, ki ga lahko preberete v medijih, kdo me je videl tu in tam,'' je zaključil Mario.

Komentarjev 2
  • bojovi 23:13 29.maj 2012.

    Genij? Haaaaahahahahahaha če bi imel vsaj IQ 5 potem nebi očel tega sranja kaj počne, Lol XD

  • krtmen1 20:24 29.maj 2012.

    ma kakšen genij - originalen in pravi DEBIL si