Šport > Nogomet
14 ogledov

Balotelli nadleguje nekdanje noseče dekle

Balotelli Nemčija Italija polfinale Varšava Euro 2012 EPA
Mario Balotelli je očitno znova v težavah. Njegovo nekdanje dekle Raffaella Fico, ki pod srcem nosi njegovega otroka, ga namreč obtožuje, da jo neprestano nadleguje po telefonu.

Problematični Mario Balotelli se trenutno z Manchester Cityjem pripravlja na začetek Premier League. V prostem času pa ne le zgolj počiva, temveč po telefonu pogosto pokliče tudi svoje nekdanje dekle Raffaello Fico, ki je v petem mesecu nosečnosti in bo italijanskemu reprezentantu čez približno štiri mesece povila hčerko. Balotellijevi klici naj ne bi bili nič kaj prijazni, celo nasprotno. Raffaella, ki je zvezo z Balotellijem prekinila zaradi njegovih nenehnih skokov čez plot, trdi, da jo sloviti nogometaš po telefonu žali in se dere nanjo.

"Poklical me je vsaj 30-krat. Dere se na mene in me žali. Morala bi ugotoviti, za kakšnega človeka gre, ko mi je dejal, da se lahko druži s prostitutkami, razbija avtomobile, zažiga hiše, a bo naslednji dan najboljši na svetu, ker bo zabijal gole," se je Raffella potožila italijanskim medijem.

Balotelli je sicer zanikal, da naj bi Ficova nosila njegovega otroka. Zahteva celo test očetovstva, medtem ko mu je ona odgovorila, da pred porodom ne bo odšla na testiranja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.