Šport > Nogomet
13 ogledov

"Balotelli naj manj govori"

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je Mariu Balotelliju ponudil nekaj nasvetov, ki pa se jih svojeglavi Italijan verjetno ne bo držal. "V Angliji se lahko veliko naučiš, če si le pripravljen poslušati."

Mario Balotelli je nazadnje zaslovel pred dnevi, ko je izjavil, da je njegov nekdanji trener pri Interju, Portugalec Jose Mourinho, v svojem poklicu najboljši na svetu, vendar se mora naučiti še spoštovanja in manir. Obregnil se je tudi ob Lea Messija in predvsem zlato žogo, ki jo je odlični Argentinec prejel pred nekaj dnevi. Portugalec Cristiano Ronaldo je v pogovoru za La Gazzetto dello Sport spregovoril nekaj besed o napadalcu Manchester Cityja. "Balotelli je odličen igralec, toda bilo bi bolje, če bi manj govoril in več razmišljal o svoji igri. V Angliji se veliko lahko naučiš, če si le pripravljen poslušati. Upam, da je pripravljen poslušati, saj trenutno preveč stvari postavlja pred nogomet, kar pa ni dobro,“ meni najboljši mož Real Madrida.

Ronaldo pa ni govoril le o Balotelliju. Dotaknil se je tudi glavnih favoritov za končno slavje v Ligi prvakov. “Real Madrid, Barcelona in Manchester United so največji favoriti,“ pravi Portugalec, ki ne verjame, da bi italijanski Inter, nekdanji klub Balotellija, lahko ubranil prestižno lovoriko: "Dobro poznam Leonarda, ki je izjemna oseba, vendar ne verjamem, da Inter lahko pride do finala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.