Šport > Nogomet
74 ogledov

Balotelli norel na letališču: prišli karabinjerji

mario balotelli EPA
Očitno za vse le niso bili krivi vsiljivi angleški mediji, saj italijanskega nogometaša Maria Balotellija težave na vsakem (drugem) koraku spremljajo tudi ob povratku v Milano. Italijanski mediji poročajo, da je Balotelli povzročal težave na milanskem letališču, potem ko je napačno parkiral svoj avto. Posredovati so morali tudi karabinjerji.

Mario Balotelli jo je na milanskem letališču odnesel le z denarno kaznijo, potem ko se je napadalec AC Milana po povratku z reprezentančne akcije, kjer je Italija remizirala z Nizozemsko (1:1), sprl s policisti.

Od Balotellija so na letališču Linate zahtevali, naj umakne svoje vozilo, ki ga je pustil kar pred vhodom, a se je zviti Mario nato vrnil in spet parkiral na nedovoljenem mestu.

Po glasnem prerekanju je morala posredovati tudi patrulja karabinjerjev, ki je po naključju prišla mimo. "Super Mario" jim najprej bojda sploh ni želel pokazati osebnih dokumentov, nato pa se je le pomiril.

Žvižgi tudi v Amsterdamu

Nekdanji napadalec Manchestra Cityja je sicer odlično začel svojo epizodo pri Milanu, na tekmi z Nizozemsko v Amsterdamu pa je bil izjemno nervozen; selektor Cesare Prandelli ga je po nekaj vročekrvnih reakcijah ob žvižgih gledalcev zamenjal.

Njegovo ime se je v medijih zadnje dni pojavljalo tudi povsem brez njegove napake, saj ga je brat Silvia Berlusconija in podpredsednik njegovega novega kluba Paolo Berlusconi označil za "malega črnuha" v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.