Šport > Nogomet
20 ogledov

Balotelli pokazal svojo lepšo plat

Balotelli kljub velikim količinam denarja ostaja "kralj ulice" ... (Foto: EPA) Žurnal24 main
Ko vas ne obmetava s puščicami za pikado, ali ko vas ne poskuša resneje poškodovati, je Mario Balotelli prav prijeten fant. Po poročanju tabloida The Sun naj bi Italijan brezdomcu dal tisoč funtov!
V zgodnjih urah se je nahajal pred klubom, zato mu je Mario dal šop bankovcev od svojega dobička. 'Klošar' ni mogel verjeti, kakšno srečo je imel. Zdaj je preskrbljen za vsaj nekaj mesecev.
Neimenovani vir za The Sun

Vsak teden je dober teden za novo bizarno zgodbo iz življenja Maria Balotellija. Odkar se je iz Interja preselil k Manchester Cityju, se mu je uspelo zapeljati v ženski zapor, obmetavati mladince Cityja s puščicami za pikado, dobiti alergijo na ukrajinsko travo ... Ne skrbite - tokratna zgodba je veliko bolj prijetne narave.

Angleški tabloid The Sun namreč poroča, da je Balotelli skupaj z Blackburnovim branilcem Chrisom Sambajem obiskal 235 Casino v Manchestru in se domov odpravil s 25 tisoč funti dobička. Na poti je Balotelli naključnemu brezdomcu v roko potisnil kar tisoč funtov.

"Mario je res velikodušen. Fantom, ki prodajajo Big Issue (angleška verzija Kraljev ulice, op. p.), vedno daje bankovce za 20 funtov, čeprav ne vzame revije. Obstaja nek moški, ki ga vedno znova srečuje po mestu, z rdečimi lasmi in brado. Vse, kar ima, nosi v dveh vrečkah."

"V zgodnjih urah se je nahajal pred klubom, zato mu je Mario dal šop bankovcev od svojega dobička. 'Klošar' ni mogel verjeti, kakšno srečo je imel. Zdaj je preskrbljen za vsaj nekaj mesecev," je za tabloid povedal neimenovan vir. Zdaj naj Balotelliju samo še skrijejo puščice, popravijo "markirko" in vse bo tako, kot mora biti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.