Šport > Nogomet
53 ogledov

Balotelli pozabil, da je član Liverpoola?

mario balotelli EPA
Mario Balotelli je pred tekmo angleške Premier League med Manchester Unitedom in Liverpoolom zaželel srečo svojim ''nekdanjim'' soigralcem.

V 22. krogu angleške Premier League sta se pomerila Manchester United in Liverpool. Zmago je rdečim vragom priigral Wayne Rooney, ki je v 78. minuti dosegel edini gol na tekmi. 

Derbi angleških velikanov je z zanimanjem spremljal tudi Mario Balotelli, posojeni nogometaš Liverpoola, ki od lanskega avgusta igra za AC Milan. Italijanski napadalec je bodisi pozabil, da je še vedno član angleškega kluba, bodisi izdal, da se ne namerava vrniti na Anfield.

''Veliko sreče mojim nekdanjim soigralcem. Dajmo, Liverpool, razbijte jih,'' je zapisal na Twitterju. Njegove želje se niso uresničile, saj Redsi niso uspeli premagati razpoloženega Davida de Gee in kljub premoči v prvem polčasu ostali brez doseženega zadetka. 

''Nisem videl veliko priložnosti Manchester Uniteda, mi pa svojih nismo izkoristili. Seveda smo jezni. Izgubili smo tekmo, ki je ne bi smeli izgubiti,'' je po tekmi povedal trener Jürgen Klopp.

Manchester United se je s kompletom treh točk obdržal na petem mestu ligaške lestvice, ki še prinaša nastop v prihodnji sezoni Lige Evropa. Liverpool je trenutno deveti.

Na vrhu je Arsenal, ki ima enako število točk (44) kot Leicester City. Topničarji so v 22. krogu remizirali s Stoke Cityjem (0:0), njihov najbližji zasledovalec pa je igral neodločeno z Aston Villlo (1:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.