Šport > Nogomet
27 ogledov

Balotelli: Totti mi je rekel črnuh

Liga prvakov Inter Rubin Balotelli Žurnal24 main
Inter je Romi pred domačimi navijači speljal italijanski pokal. V zadnjih minutah je za nameček prvi zvezdnik Rome Francesco Totti namerno brcnil Balotellija, ki razkriva ozadje spora.

"Ne čudim se Tottijevemu odzivu. Nekoč je bil najboljši napadalec. Nad menoj se je znesel, ker sem trenutno jaz najboljši," je dejal napadalec Interja Mario Balotelli, ki ga je kapetan Rome pred koncem pokalne tekme, ki so jo nerazzurri dobili z 1:0, od zadaj namerno brcnil v koleno in si prislužil izključitev.

Francesco Totti se je po tekmi branil, da ga je Balotelli izzival in žalil njega ter klub. Balotellijeva zgodba je drugačna, pravi celo, da ga je Totti zmerjal z besedo črnuh. Balotellija podpira tudi njegov agent Mino Raiola: "Mario je prisegel, da ni nikogar ozmerjal. Tottiju je le dejal, naj ga ne udarja več, saj ni otrok, in nič več od tega. Rasisti so neuki ljudje. Če mu je Totti res to rekel, bi ga morali za šest mesecev izključiti iz nogometa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.