Šport > Nogomet
20 ogledov

Balotelli v pesmi; refren: Zakaj vedno jaz?

Mario Balotelli proslavlja po prvem golu na Old Traffordu. Reuters
Angleški raper Tinchy Stryder, sicer velik privrženec Manchestra Uniteda, je eno izmed pesmi na svojem novem albumu The Wish List posvetil napadalcu mestnih rivalov Manchestra Cityja Mariu Balotelliju. V pesmi z naslovom Mario Balotelli se refren glasi: "Why always me?" (Zakaj vedno jaz)

Omenjeni stavek je v letošnji sezoni seveda postal nesmrten, potem ko ga je Mario Balotelli izpisanega pokazal pod svojim dresom, ki ga je dvignil po vodilnem zadetku na derbiju z Manchestrom Unitedom na Old Traffordu. Manchester City je na eni najbolj neverjetnih tekem zadnjih let na koncu slavil s 6:1, Balotelli pa je nemudoma postal eden najbolj vročih nogometašev na Otoku.

Zdaj ga je na svojem novem albumu The Wish List ovekovečil britanski raper Tinchy Stryder, ki je svojim oboževalcem za božič omogočil zastonj dostop do pesmi z nove plošče, med osmimi pa je najbolj "zažgala" ravno tista z naslovom Mario Balotelli. Pesem se začne z besedami Balotellija in njegovega trenerja Roberta Mancinija, ki so vzete iz intervjujev po tekmi. "Jaz sem drugačen, jaz sem Mario," večkrat ponovi Balotelli. Celotno besedilo sicer še ni dostopno, refren pa se zaključi z besedami: "Why Always Me? Why Always Me? Why Always Me?… Mario Balotelli!" SuperMario očitno (poleg ostalih) podira tudi meje med mestnimi rivali, saj je mali raper znan navijač Uniteda.

Pesem si lahko skupaj s celotnim albumom snamete TUKAJ.

Balotelli ni prvi premierligaš, ki je navdihnil raperje. Takole gre pesem o trenerju Stoke Cityja Tonyju Pulisu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.