Šport > Nogomet
48 ogledov

Balotelli za hčerko ni dal še niti centa

mario balotelli EPA
Italijanska lepotica Raffaella Fico je razvpitega nogometaša Maria Balotellija, očeta njune prvorojenke Pie, obtožila, da ga njegova hčerka prav nič ne zanima. Ficovo naj bi poklical šele več ur po porodu.

"Mario, rodila sem!"

"Ah, ok ... Me ne zanima."

Tako naj bi Mario Balotelli odvrnil svojemu občasnemu (?) dekletu Raffaelli Fico, ki je pred kratkim povila njuno prvorojenko Pio, in to šele po tem, ko ga je še pred porodom večkrat neuspešno skušala priklicati na telefon.

"Sporočila sem mu začela puščati ob 15. uri, ko sem začela dobivati prve popadke, do 18.30, ko sem prišla v porodniško sobo. Pošiljala sem mu sporočila tudi, ko se je Pia rodila. Šele nekaj čez polnoč mi je zazvonil telefon: 'Mario? Eh?' mi je rekel. 'Rodila sem.' 'Ah, ok  ... Me ne zanima.' In je odložil. Takrat sem ga nazadnje slišala," je v ekskluzivni izpovedi za revijo Chi dejala Ficova.

Lepotica je v prvem intervjuju nekaj dni po rojstvu še povedala, da Balotellija njegova hčerka sploh ne zanima. Težavnega napadalca Manchester Cityja je označila tudi za neodgovornega. Pri porodu sta jo spremljala le mama in brat, ki je vse skupaj posnel z videokamero.

Ne potrebuje niti njega niti njegovega denarja

"Mario je zame neodgovoren," je nadaljevala Ficova. "V tem trenutku ga ne zanima prav nič, ne jaz ne najina hčerka. Dokler nisem opravila DNK-testa, se je nameraval poročiti z menoj. To je bil najin projekt, potem pa se je vse spremenilo. Ne vem, zakaj."

Ficova je dodala, da je test očetovstva zahtevala le zato, ker je želela svetu dokazati, da je Pia res hčerka slovitega nogometaša. Test naj bi zahteval celo Balotelli sam, izkazalo pa se je, da so trditve manekenke pravilne.

"Sploh ga ne zanima, kako gre njegovi hčerki," je še povedala Italijanka. "Gospod Balotelli nama ni poslal še nobene finančne podpore. Več mu pomeni Mona Liza Leonarda da Vincija, za svojo hčerko pa ni dal še niti centa. Ni me še poklical, da bi vprašal, če kaj potrebujeva. Ampak ne potrebujem niti njega niti njegovega denarja."

Vzeli mu bodo dve plači

Balotelli naj bi pri aktualnih angleških prvakih sicer zaslužil okrog 200 tisoč evrov na teden. Po mnenju njegovega agenta Mina Raiole je nogometaš ganskih korenin vreden toliko kot slika Mone Lize. Torej okrog 540 milijonov evrov.

Iz Manchestra so v sredo sicer sporočili, da je Balotelli umaknil tožbo proti klubu in po nizu prestopkov sprejel kazen odvzema dveh tedenskih plač. Italijanski napadalec tako ostaja v ekipi za naslednje Cityjeve tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.