Šport > Nogomet
17 ogledov

Balotelli zahteva test očetovstva

balotelli španija prvak italija euro 2012 EPA
Pred dnevi je nekdanje dekle Maria Balotellija oznanilo, da pričakuje otroka, katerega oče je nihče drug kot italijanski reprezentant. A napadalec Manchester Cityja ni tako lahkoveren, da bi nekdanji ljubezni verjel na besedo, zato je že zahteval test očetovstva.

Mario Balotelli ni povsem prepričan, da je oče še nerojenega otroka njegovega nekdanjega dekleta, zato zahteva DNK test očetovstva. Raffaella Fico je 21-letnika pred tednom dni obvestila, da je štiri mesece noseča z njegovim otrokom.

Balotelli je v izjavi za medije zatrdil, da bo nemudoma prevzel odgovornost za otroka, vendar želi prej dokazilo, da je ta resnično njegov. "Čeprav nerad javno govorim o svojem zasebnem življenju, čutim dolžnost, da razjasnim situacijo z Raffaello Fico. Najino razmerje se je končalo v začetku aprila in od takrat se nisva niti videla niti slišala. Raffella dobro ve, da se od najinega razhoda nimam nikakršnega namena vračati k njej. Vendar zaradi tega, kar je bilo med nama, nisem nikoli govoril o najinem razmerju, čeprav so o nama govorili in pisali mnogo laži. Pred dnevi sem od drugih izvedel, da je Raffaella noseča. Zato sem se odločil, da jo kontaktiram in dobil sem potrditev, da so govorice resnične. Zelo sem razočaran. Mislim, da ni normalno, da ničesar ne veš po štirih mesecih nosečnosti. Ne razumem, zakaj ni stopila z mano v stik takoj in mi povedala nekaj tako pomembnega. Odgovornost bom sprejel takoj, ko mi bo očetovstvo dokazano," je povedal Balotelli.

Mladi italijanski reprezentant je bil na Euru 2012 s tremi zadetki na vrhu najboljših strelcev prvenstva stare celine.

Komentarjev 1