Šport > Nogomet
15 ogledov

Balotelli zapeljal v ženski zapor

Mario Balotelli je obiskal Italijo in se kmalu znašel v zaporu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Napadalec Manchester Cityja Mario Balotelli in njegov 17-letni brat Enoch Barwuah sta z mercedesom zapeljala v ženski zapor v italijanski Brescii.

"Zagledali smo avtomobil z dvema osebama, ki je zapeljal skozi vhodna vrata. Kmalu smo ugotovili, da v njem sedi Mario Balotelli. Sledilo je zaslišanje. Oba z bratom sta bila preplašena," je za Gazzetti dello Sport dejal paznik Calogero Lo Presti.

Afera "zapor" ni bil edini kontroverzni Balotellijev dogodek preteklih dni. Napadalec Manchester Cityja se je namreč pojavil na tekmi Interja in navijačem pokazal sredinec.

"Videla sta odprta vrata in dejala, da jima ni prišlo na misel, da je za vstop v zapor potrebno dovoljenje. Posebno sta bila presenečena nad dejstvom, da gre za ženski zapor. Balotelli se je takoj opravičil, govoril je s tihim glasom in bilo mu je nerodno," je dodal Lo Presti.

Igralčev agent pa je želel spustiti žogo na tla. "Mario ni napravil ničesar slabega. Uslužbenci zapora so ga celo pohvalili za sodelovanje. Seveda bi se lahko izognila temu dogodku, ampak sta se vendarle znašla tam. Čudi me, da so uradne osebe dogodek bliskovito zaupale medijem, čeprav se ni nič zgodilo. Vse je napihnjeno, ker gre za Balotellija," pravi Mino Raiola.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.