Šport > Nogomet
23 ogledov

Balotelli: "Že eno leto čakam na Špance"

prandelli balotelli španija prvak italija euro 2012 EPA
Mario Balotelli je po porazu proti Braziliji prek Facebooka poslal opozorilo evropskim in svetovnim prvakom Špancem, s katerimi se bodo Italijani po vsej verjetnosti pomerili v polfinalu pokala konfederacij.

Španija je pred nekaj manj kot letom dni v finalu Eura 2012 ponižala Italijo (0:4) in kot prva reprezentanca v zgodovini osvojila naslov svetovnega in dva zaporedna naslova evropskega prvaka.

Mario Balotelli, junak polfinalne zmage nad Nemčijo, je bil nemočen proti varovancem Vicenteja del Bosqueja, ki jim ob morebitnem ponovnem srečanju v polfinalu pokala konfederacij obljublja maščevanje.

"Že eno leto čakam na Španijo," je Balotelli po sobotnem porazu z Brazilijo (2:4), zaradi katerega je Italija osvojila drugo mesto v skupini A in se bo pomerila z zmagovalcem skupine B, sporočil prek Facebooka.

"Maščevanje je jed, ki se pojé hladna," je še dodal napadalec AC Milana. In še zadnje dogajanje z njegovega računa na Twitterju − "Rasistične skupine se lahko jeb**o," je zapisal Balotelli, v zgodnjih jutranjih urah pa je v nedeljo objavil spodnjo fotografijo.

Balotelli Fanny Neguesha dres Italija pokal konfederacij Brazilija Salvador | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.