Šport > Nogomet
29 ogledov

Balov agent zahteva opravičilo

gareth bale EPA
Jonathan Barnett, agent Garetha Bala, je objavo pogodbe za prestop nogometaša Real Madrida označil za ''sramoto'' in pristojne organe pozval k preiskavi.

jonathan barnett | Avtor: Profimedias Profimedias
Dokument, s katerim sta se Real Madrid in Tottenham dogovorila za prestop Garetha Bala, med drugim razkriva, da je krilni nogometaš najdražji igralec vseh časov, obenem pa osvetljuje tudi nekatere druge dogovore, ki sta jih ob podpisu pogodbe sklenila španski in angleški prvoligaš.

Agent krilnega nogometaša Reala Jonathan Barnett je po objavi zaupnega dokuenta pobesnel, od Angleške nogometne zveze (FA) pa zahteva opravičilo.

''Potrebujemo neodvisno preiskavo, saj to je nezaslišano. Prav tako s strani angleške zveze pričakujem opravičilo kluboma in igralcu. Sramota je, da se ljudje lahko dokopljejo do takšnih reči. Kaže na popolno brezbrižnost do obeh klubov in nogometaša,'' se je jezil Barnett.

Znesek, ki ga je Real odštel za nakup Valižana, je že nekaj časa pereča tema v nogometnem svetu. Nedavno je novinar Sunday Times trdil, da so mu v pogovoru z Ronaldom odsvetovali vprašanja na temo Balove odškodnine. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.