Šport > Nogomet
27 ogledov

Balov odhod v Real morda vprašanje ur

gareth bale EPA
Angleška stavnica Sky Bet je v nedeljo močno zmanjšala kvote na prestop Garetha Bala, čigar odhod v Real Madrid je očitno le še vprašanje časa.

Stavne hiše na Otoku zdaj ponujajo manjše kvote na dogodek, da bi Gareth Bale zapustil Tottenham, kot da bi ostal v severnem Londonu. Pri Sky Betu so morali v nedeljo zaradi številnih vplačil močno zmanjšati kvote.

Za en vloženi funt zdaj dobite zgolj 1,57, če bo Bale zapustil Tottenham, skoraj funt več (2,55) pa, če bo ostal pri Spursih. Stavne hiše so se tako odzvale na poročila otoških medijev, ki pišejo o tem, kako Bale "ne razume" nedavne poteze predsednika kluba Daniela Levyja.

Poškodba ali bojkot?

Ta je zavrnil 93 milijonov evrov, ki jih je ponujal Real Madrid, čeprav je Balu ob morebitni bogati ponudbi tujega kluba (predvsem Reala) obljubil, da bo proučil vsako ponudbo. Valižan je sredi priprav izginil iz postave zaradi domnevne poškodbe, a nekateri časopisi trdijo, da gre za bojkot.

Madridčani so Tottenhamu ponudili tudi 60 milijonov evrov in dva nogometaša (Ángela Di Marío in Fábia Coentrãa), Levy pa baje sploh še ni odgovoril svojemu kolegu Florentinu Pérezu in sodelavcem.

Real neučakan

Beli balet si želi prestop najboljšega igralca lanske sezone Premier League zaključiti čim prej, da bi se še pravočasno priključil turneji po Severni Ameriki in odigral kakšno pripravljalno tekmo, ob prihodu Neymarja v Barcelono pa Pérez mrzlično išče novega galaktika.

O neizbežnem prihodu Bala v svoji ponedeljkovi izdaji poroča tudi dnevnik Marca. "Razrešitev vsak čas," so pri najbolj branem športnem dnevniku zapisali na ponedeljkovi naslovnici, znotraj najnovejše izdaje pa zatrjujejo, da "Bale ne želi več igrati za Tottenham" in da bi se novemu klubu v naslednjih dneh lahko pridružil v Los Angelesu, kamor je beli balet priplesal v nedeljo.

"Lahko bi šlo le še za vprašanje ur," dodaja Marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.