Šport > Nogomet
15 ogledov

Baptista na operacijo stopala

Julio Baptista Reuters
Iz španskega nogometnega prvoligaša Malage so sporočili, da bo moral Brazilec Julio Baptista v naslednjih dneh na operacijo desnega stopala, ki ga bo od igrišč oddaljila še za dva meseca.

Tridesetletni napadalec sicer ni igral že od začetka oktobra, ko je zabil svoj edini gol to sezono v dresu Malage in ji pomagal do zmage nad Getafejem (3:2). Iz španskega kluba so še sporočili, da bodo Baptisto operirali v sredo. Malaga je ta čas na šestem mestu španskega prvenstva.

Počival bo tudi Shay Given, irski reprezentant in vratar angleškega prvoligaša Astona Ville, ki se je na sobotni prvenstveni tekmi Premier League proti Manchester Unitedu (0:1) poškodoval. Z igrišč bo odsoten en mesec. Pri klubu iz Birminghama so še sporočili, da so zdravniški pregledi pokazali, da si je 35-letnik natrgal stegensko mišico. V vratih Ville bo Irca nadomestil ameriški čuvaj mreže Brad Guzan, ki je vskočil že na sobotni tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.