Šport > Nogomet
27 ogledov

Barça bi lahko kaznovala Alvesa

dani alves Youtube
Barcelona bi lahko zaradi objave spornega posnetka kaznovala branilca Danija Alvesa.

Brazilski reprezentant Dani Alves je z objavo videoposnetka na družabnih omrežjih privzdignil obrvi nekaterih navijačev in veljakov španskega prvaka.

Branilec Barcelone si je nadel lasujo in z imitiranjem - bolje rečeno s poskusom imitiranja - posnel parodijo na njegovo dekle Joano Sanz''Življenje je več kot nogometna tekma. Vreden si veliko več kot to. Ljudim te,'' se je v imenu svoje izbranke kar sam potolažil  Alves.

dani alves | Avtor: EPA EPA
S tem je bržkone želel razbremeniti položaj, v katerem se je v zadnjih tednih znašla Barcelona. Vse je namreč kazalo, da Katalonci drvijo proti novemu zgodovinskemu trojčku, nato pa jih je v četrtfinalu Lige prvakov izločil Atlético Madrid, po porazu z Real Sociedadom pa se jim je taisti nogometni velikan iz španske prestolnice na ligaški lestvici približal na vsega tri točke razlike.

Toda Alves je v poskusu, da bi nasmejal svoje sledilce, neslavno pogorel, po besedah prestavnikov kluba pa bi bil za svoje početje lahko celo kaznovan.

''Nekateri člani kluba so užaljeni. Morda to ni bil najboljši trenutek za zbijanje šal. Poklicali so nas nekateri člani in nam sporočili svoje nezadovoljstvo,'' je dejal eden od direktorjev Jordi Mones.

O tej temi je na tiskovni konferenci spregovoril tudi predsednik kluba Josep Maria Bartomeu. ''V jutro smo se prebudili ob posnetku Danija Alvesa, ki je izzval različne reakcije. Prva je ta, da je ekipa prebolela poraz v Madridu, video pa spodbuja k smehu, šalam in pozitivnemu mišljenju. Obenem pa so tu nekateri, ki so pokazali svoje nezadovoljstvo, saj menijo, da takšna objava ni primerna,'' je dodal predsednik Barçe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.