Šport > Nogomet
19 ogledov

Barça gre v boj: "Hvala, ekipa!"

"Hvala, ekipa!" Takole so se svojim varovancem poklonili pri nogometnem klubu Ba
1/2
Žurnal24 main
Pri Barceloni so pred torkovo tekmo Lige prvakov proti Realu pripravili video za navijače. Ob glasbeni podlagi iz ameriške vojne serije Pacifik prikazujejo grobe starte realovcev. Uefa zavrnila njihovo pritožbo.
Uefa zavrnila Real, prihaja pritožba!
Iz Uefe so sporočili, da so zavrnili pritožbo Real Madrida, ki je po prvi polfinalni tekmi Lige prvakov zahteval kazni za tri nogometaše Barcelone. Disciplinski komite v Nyonu obtožb sploh ni jemal resno in jih ni niti prebral. Zaradi "večkratnega nešportnega obnašanja", ki naj bi povzročilo tudi izključitev Pepeja, je beli balet iskal kazni za Daniela Alvesa, Pedra Rodrígueza in Sergia Busquetsa. V Madridu že pripravljajo pritožbo. Odločitev Uefe je tako potrdila izključitvi Pepeja in Joséja Manuela Pinta ter rumeni karton Sergiu Ramosu, zaradi katerih bodo omenjeni nogometaši izpustili torkovo tekmo.

"Zdaj prihaja zadnjih 90 minut. Zadnjih 90 minut, v katerih bodo dali vse od sebe, zato da boste lahko sanjali še naprej. Hvala, ekipa!" To je zaključek promocijskega videa, ki so ga pripravili pri nogometnem klubu Barcelona. Katalonci se bodo v torek na povratni tekmi polfinala Lige prvakov še zadnjič v letošnji sezoni udarili z Real Madridom, kot vsakič pred prihodom osovraženega tekmeca, še bolj pa zdaj, ko ga vodi še enkrat bolj osovraženi José Mourinho, pa je vzdušje v katalonski prestolnici bolj podobno vojnemu stanju.

"OGREVALNI" VIDEO IZ BARCELONE

Ob glasbeni podlagi iz ameriške vojne serije Pacifik so pri Barçi zbrali vse lepe in manj lepe trenutke s predhodnih El Clásicov, še posebej pa so se osredotočili na grobosti Alvara Arbeloe in Ricarda Carvalha.

Ostanite z nami skozi celotno praznično popoldne, saj si boste lahko samo na naši strani prebrali prve odzive z novinarskih konferenc obeh klubov. Mourinho spet ne bo govoril, saj bo mikrofon prepustil svojemu pomočniku Aitorju Karanki!

Več sledi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.