Šport > Nogomet
24 ogledov

Barça in Real prevladujeta

Lionel Messi Milan Barcelona Reuters
V idealni enajsterici, ki so jo na uradni spletni strani Evropske nogometne zveze izbrali navijači (sodelovalo jih je 4,5 milijona), se je znašlo kar osem igralcev iz Barcelone in Real Madrida.

Evropska nogometna zveza je v sredo objavila izid glasovanja za najboljšo evropsko enajsterico. Rezultati ankete, v kateri je sodelovalo 4,5 milijona ljudi, niso presenetljivi, saj se je v idealni enajsterici znašlo kar osem igralcev iz španskega prvenstva, pet jih prihaja iz Barcelone, trije pa iz Reala.

Iz Barcelone so v idealni ekipi Dani Alves, Gerard Pique, Xavi Fernandez, Andres Iniesta in Lionel Messi, iz Reala pa vratar Iker Casillas, Marcelo in Cristiano Ronaldo. Med najboljšimi imajo svoje predstavnike še Milan s Thiagom Silvo, Bayern z Arjenom Robbnom in Tottenham z Garethom Balom. Idealni trener omenjene enajsterice bi bil po mnenju glasovalcev prav tako iz Barcelone, Josep Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.