Šport > Nogomet
25 ogledov

Barça izbrala novega Valdésa: Ter Stegen!

Ter Stegen Dante Bayern München Borussia Mönchengladbach 1. Bundesliga Nemčija l EPA
Televizija španskega športnega dnevnika MARCA, MARCA TV, v četrtek poroča, da je Barcelona že izbrala naslednika vratarja Víctorja Valdésa, ki je pred tedni oznanil, da ne bo podaljšal pogodbe s katalonskim klubom. MARCA poroča, da so se Katalonci že dogovorili za prihod mladega nemškega vratarja Marca-Andréja ter Stegna iz Mönchengledbacha.

Po poročanju MARCA TV je Barcelona z 20-letnim Marcom-Andréjem ter Stegnom, vratarjem Borussie Mönchengladbach, podpisala predpogodbo, po kateri bi najboljši vratar 1. Bundeslige leta 2012 in rezevrni vratar nemške izbrane vrste okrepil njihove vrste ob koncu sezone.

Ter Stegen ima sicer z Mönchengladbachom podpisano pogodbo do leta 2015, medtem ko bo trenutni prvi vratar Barcelone Víctor Valdés klub po lastni napovedi zapustil ob koncu sezone 2013/14, če ga Katalonci pred iztekom pogodbe seveda ne bodo prodali.

Agent nemškega vratarja Gerd vom Bruch je poročila že označil za "absolutni nesmisel". Pred nekaj tedni je moral tudi sam vratar zavračati govorice, da je blizu Real Madrida. "Gladbach je moja številka ena in vesel sem, da je tako," je dejal Ter Stegen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.