Šport > Nogomet
24 ogledov

Barça jezna na Arsenal: "Nemoralno!"

Sandro Rosell pričakuje novo gladko zmago Barcelone. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Ker je Arsenal Barceloni "ukradel" 16-letnega talenta Jona Miquela Torala Harperja, se je njihov predsednik Sandro Rosell pošteno ujezil. "Ta poteza je sicer zakonita, a malo nemoralna."

Ravno v času, ko sta Barcelona in Arsenal tekmeca v osmini finala Lige prvakov, so topničarji rivalom iz Katalonije podobno kot pred leti Cesca Fabregasa izmaknili še enega talenta. Kot smo pisali v začetku tedna v London prihaja 16-letni Jon Miquel Toral Harper (pri teh letih je k Arsenalu odšel tudi Fabregas). Iz mladinske šole blaugrane naj bi odšel za okoli 300 tisoč evrov.

Prestop je omogočil brat Pepa Guradiole, ki je Jonov agent. Ta poteza je pošteno ujezila predsednika Barcelone, Sandra Rosella. "Zelo pomembno je, da obdržimo naše mladeniče skupaj in jim vcepimo naš način nogometne igre. Ni mi všeč, ko prihajajo drugi klubi s ponudbami tik pred igralčevim 16. rojstnim dnem. Ta poteza je sicer zakonita, a malo nemoralna."

Rosell se dobro zaveda, da niti milijoni ne prepričajo, da bi se Fabregas vrnil, in zdaj se tako upravičeno boji, da je izgubil še en podoben talent. Pravi, da se bodo še naprej trudili, da pripeljejo 23-letnega Fabregasa, ki bi bil prava zamenjava za veterana, 31-letnega Xavija. "Barcelona mora imeti najboljšo možno ekipo. Če bo strokovno vodstvo želelo Cesca in bo tudi on želel priti, bomo v upravi naredili vse, da ga pripeljemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.