Šport > Nogomet
17 ogledov

Barça morala plačati Realovo čestitko

barcelona EPA
Barcelona je morala za čestitke svojega večnega rivala Real Madrida odšteti 23.89 evra.

Real Madrid se je po zmagi Barcelone v finalu Lige prvakov, s katero je katalonski nogometni velikan dopolnil ''trojčka'', zavil v molk. Namesto da bi večnemu rivalu čestital za zmago v najprestižnejšem evropskem tekmovanju, kot je to pred letom dni storila Barça, so družabna omrežja kraljevega kluba ostala nema.

Izkazalo se je, da je ukaz prišel ''od zgoraj'', saj naj bi upravljalec družabnih omrežij dobil jasna navodila, naj ne komentira razpleta tekme med Barcelono in italijanskim prvakom Juventusom.

Nekateri navijači so bili kritični do odločitve kraljevega kluba in mu očitali pomanjkanje športnega duha. Pri Realu so se zato odločili, da bodo tekmecu čestitali na nekoliko bolj tradicionalen način, za kar so se Katalonci tudi uradno zahvalili.

Španski spletni portali Sport.es razkriva, da je moral aktualni prvak za sprejem čestitke plačati 23.89 evra, ker Real ni poravnal poštnine za dostavo posebne pošiljke. Predsednik Florentino Pérez pač vedno najde način, kako privarčevati kakšen evro. Prebrisano, ni kaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.