Šport > Nogomet
31 ogledov

Barça na skrivaj snemala grobosti Pepeja

Villa Pepe Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Camp Nou Španija liga prve EPA
Barcelona je na obračunih z Real Madridom pred dvema sezonama s posebno kamero spremljala branilca Pepeja in skrivoma sestavljala video njegovih nasilnih akcij, ki bi ga nato objavila ob primernem času, poroča radijska postaja Catalunya Radio.

Kamere Barcelone naj bi na vseh obračunih z Real Madridom pred dvema sezonama, ko sta se kluba merila na kar treh frontah (prvenstvo, pokal, Liga prvakov), spremljale Pepeja, tudi ko branilec kraljevega kluba ni imel žoge.

Katalonski klub je želel sestaviti poseben video, ki bi prikazal pretirano agresivnost portugalskega reprezentanta, je v sredo razkril Catalunya Radio. Obstoj posnetkov je posredno po zadnjem Clásicu razkril tudi Barcelonin trener Tito Vilanova.

"Pepeju lahko pokažemo video z vsemi njegovimi udarci," je po remiju na Camp Nouu dejal Vilanova, saj je Pepe po obračunu za "igralca" označil Andrésa Iniesto. Po poročanju Catalunye Radia naj bi bili na posnetkih predvsem posnetki Pepejevih agresivnih potez brez žoge, ko se je redno znašal nad Lionelom Messijem.

Objavo dotičnega videa naj bi na koncu blokiral sam trener Josep Guardiola, ki je tako kot Vilanova sicer vedel za njegovo nastajanje. Real je isto sezono po prvi polfinalni tekmi Lige prvakov objavil posnetek s svojih kamer, na katerem naj bi Sergio Busquets z "opico" zmerjal Marcela.

Komentarjev 1
  • Sicuro Tips 19:16 23.oktober 2012.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršenja kodeksa Žurnala24. Uredništvo