Šport > Nogomet
17 ogledov

Barca na stavnicah še naprej prvi favorit

Leo Messi Cesc Fabregas Reuters
Pred prvimi četrtfinalnimi obračuni v Ligi prvakov je na stavnicah največji favorit za končno zmago še vedno Barcelona. Če na APOEL stavite en evro, jih lahko zaslužite kar 201.

Barcelona in Real Madrid se letos ne moreta srečati pred velikim finalom Lige prvakov v Münchnu. Če pa gre verjeti napovedim največjih stavniških hiš, se bosta ravno ti dve moštvi srečali v finalu. Najnovejše kvote so bile objavljene tik po žrebu četrtfinalnih parov v Nyonu.

Kvota na Real, ki se bo pomeril s ciprsko senzacijo APOEL, je mizernih 1,05. Na Barcelono proti Milanu pa le nekoliko večja (1,15). Bayern je velik favorit proti Marseillu, najbolj izenačen obračun po mnenju stavničarjev pa bo med Benfico in Chelseajem.

Če se dotaknemo zgolj končnega slavja v LP, je najmanjši koeficient na Barcelono (2,25), nato pa sledi Real (3). Največ lahko seveda zaslužite, če boste svoj denar vložili na APOEL (za 1 evro jih dobite 201), a se zdi zmaga ciprskega malčka manj kot verjetna.

Kvote v četrtfinalu:

APOEL – Real (9 - 1,05)
Marseille – Bayern (3,25 - 1,35)
Benfica – Chelsea (2,50 - 1,50)
Milan – Barcelona (4,50 - 1,15)

Kvote za končno zmago:

Barcelona (2,25)
Real Madrid (3)
Bayern München (7)
Chelsea (9)
Milan (15)
Benfica (41)
Marseille (67)
APOEL (201)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.