Šport > Nogomet
2356 ogledov

Barça ponudila drese znane pevke za dva tisoč evrov, sledilo je to ...

Barcelona, plakat pred Camp Nouom Žurnal24
Ni skrivnost, da je Barcelona v hudih finančnih težavah. Finančno luknjo se pri katalonskem ponosu trudijo zakrpati na vse možne načine. Tudi s prodajo dresov ...

Omejena serija dresov, ki so jih danes pripravili pri Barceloni, je pravi uspeh. Vsaj če gre verjeti poročanju katalonskih medijev. Tokrat so v svoji spletni trgovini pripravili dres z imenom pevke Rosalie (Vila Tobella) in njenim logotipom Motomami. V kolikor so si privrženci – bodisi pevke bodisi, Barçe, bodisi tako pevke kot Barçe – želeli kupiti omejeno izdajo dresa katalonskega ponosa, so morali odšteti reci in piši kar 399,99 evra. 

Še bistveno več pa so morali odšteti tisti, ki so dres Rosalie želeli dobiti še s podpisi nogometašev članske zasedbe. Cena takšne različice dresa je namreč bila postavljena pri kar 1999,99 evra. Kot poroča katalonski portal sport.es, je zaloga te različice na spletni strani hitro pošla. Cenejše različice dresov so še na voljo, tako na spletu, kot na stadionu, kot v prodajalni v Madridu, dodajajo katalonski mediji.

Dres so sicer pri Barceloni ustvarili v sodelovanju med klubom in podjetjem Spotify, ki je eden glavnih pokroviteljev katalonskega ponosa. Članska zasedba bo ta konec tedna celo odigrala ligaški derbi z Real Madridom z Rosalijinim logotipom Motomami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.