Šport > Nogomet
19 ogledov

Barça preprečila prestop k Arsenalu

david villa atletico madrid EPA
Napadalec Atlético Madrida David Villa je razkril, da je Barcelona v zimskem prestopnem roku preprečila njegov prestop k Arsenalu.

V zimskem prestopnem roku se je šušljalo, da se bo David Villa, ki je bil nezadovoljen s svojo minutažo v Barceloni, preselil na Otok, kjer naj bi okrepil londonski Arsenal.

Od odmevnega prestopa ni bilo nič, čeprav je bil Arsene Wenger pripravljen za Villo plačati dobrih 14 milijonov evrov. Najboljši strelec španske reprezentance se je pred začetkom sezone preselil v Atlético Madrid, ki je zanj prvotno odštel ''le'' 2,1 milijona evrov, skupna vrednost prestopa pa naj bi znašala dobrih pet milijonov.

''Nisem igral, zato sem klubu dal vedeti, da bi bilo najbolje, da odidem,'' je povedal Villa in dodal: ''Dobili smo ponudbo angleškega kluba. Vsi veste, da je bil to Arsenal. Ponudba je bila dobra tako zame kot za klub. Menili so, da ni pravi trenutek za odhod, saj so me potrebovali.''

Vodilni možje katalonskega velikana so Villo zaprosili, naj se ne pridruži Arsenalu, v zameno pa mu bodo olajšali prestop k Atléticu. ''Odločitev, ki jih sprejmeš, ne smeš obžalovati. Barça mi je izkazala veliko naklonjenost in mi obljubila, da mi bo poleti pomagala. To je tudi naredila, zato sem lahko zadovoljen,'' je še dejal španski napadalec.

Atlético Madrid se trenutno nahaja na drugem mestu španske Primere División in ima enako število točk kot Barcelona. Dobro jim kaže tudi v Ligi prvakov, kjer so se s petimi zmagami v skupinskem delu zlahka uvrstili v drugi del tekmovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.