Šport > Nogomet
20 ogledov

Barcelona ponudila premalo za Rossija

Giuseppe Rossi, villarreal EPA
Zastopnik italijanskega nogometaša Giuseppeja Rossija Andrea Pastorello je te dni razkril nekaj podrobnosti pogajanj njegovega varovanca z Barcelono. Rossijev agent pravi, da so Katalonci ponudili premalo denarja, da bi prišlo do prestopa.

Pastorello je priznal, da obstaja interes s strani Barçe, prav tako pa si Rossi želi iti v katalonsko prestolnico. Težava pa naj bi bila pri znesku, ki bi ga moralo vodstvo Barcelone nakazati Villarrealu, zdajšnjemu klubu italijanskega reprezentanta. ''Ne poznamo vseh podrobnosti ponudbe, toda vemo, da je za sedaj znesek še vedno prenizek," je za radio ONA FM dejal Pastorello. Po njegovih besedah naj bi si Rossi tako močno želel prestopa k aktualnim španskim prvakom, da se je celo sam ponudil za mediatorja pri pogajanjih – vodstvo Villarreala je Rossi po besedah Pastorella sam želel prepričati naj nekoliko spusti ceno. Do tega pa ni prišlo, saj je Barcelona junaško ponudbo Rossija nemudoma zavrnila, saj je mnenja, da je to stvar, ki jo morata urejati kluba in ne igralec sam.

Kot kaže dogovora med kluboma (še nekaj časa) ne bo. "Čakamo na novo ponudbo, ki pa je ni bilo že nekaj dni," je priznal Pastorello, obenem pa dodal, da ve, da ima Barcelona alternativo. In to naj bi bil po Pastorellovem prepričanju čilski nogometaš Udineseja Alexis Sánchez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.