Šport > Nogomet
20 ogledov

Barcelona potrebuje epsko vrnitev

Joan Laporta. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Predsednik Barcelone Joan Laporta meni, da bo v primeru uspeha na povratni tekmi lige prvakov proti Interju, Barcelona največji klub v nogometni zgodovini.

"Ne želim komentirati sojenja. Inter je odigral zelo dobro tekmo, Mourinho pa je pripravil odlično taktiko," se je na prvo polfinalno tekmo lige prvakov, ki jo je Barcelona na gostovanju pri Interju izgubila s 3:1 obregnil predsednik katalonskega kluba Joan Laporta.

Laporta je mnenja, da bo Barcelona v primeru, da nadoknadi zaostanek in se uvrsti v finale največji klub v zgodovini klubskega nogometa. "Če temu moštvu kaj manjka, je to epska vrnitev, zgodovinski trenutek, ki nam bo dvignil samozavest, ne le moštva, pač pa celotne Katalonije," dodaja Laporta. Predsednik Barcelone ni želel komentirati sojenja na prvi tekmi in je raje dejal, da bo zmagovalca odločilo 90 minut tekme na Nou Campu, na kateri navijači pričakujejo prepoznavno igro Lionela Messija in kolegov ter zmago in uvrstitev v finale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.