Šport > Nogomet
681 ogledov

Barcelona pripeljala domov "izgubljenega sina"

Adama Traore Epa
Traore spet pri Barceloni.

Španski nogometni velikan Barcelona si je tudi uradno do konca sezone izposodil Adamo Traoreja od angleškega Wolverhamptona. Kot poročajo španski mediji, ga lahko Barcelona po koncu sezone odkupi za približno 30 milijonov evrov.

"Adama je eden najboljših 'driblerjev' v evropskem nogometu. V zadnjih sezonah je ves čas na vrhu lestvic preigravanj," je časnik Marca navedel klub iz Barcelone. Ta bo Traoreja uradno predstavil v sredo, a za zaprtimi vrati zaradi pandemije novega koronavirusa.

Šestindvajsetletni krilni nogometaš se tako vrača v Barcelono. Rojen je bil v bližini stadiona Camp Nou in se nogometno šolal v Barcelonini akademiji La Masia. Za člansko ekipo Barcelone je debitiral 13. novembra 2013, poleti 2015 pa se je pridružil Aston Villi, v Angliji pa je igral še za Middlesbrough.

Traore je po Daniju Alvesu in Ferranu Torresu tretji nogometaš, na katerega bo po novem lahko računal trener katalonske zasedbe Xavi Hernandez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.