Šport > Nogomet
42 ogledov

Barcelonina La Masia je sranje

Fabregas Messi Zaragoza Barcelona Liga BBVA Španija španska liga prvenstvo EPA
Čeprav Barcelonina nogometna šola, slovita La Masia, velja za eno najboljših na svetu in letno proizvaja na desetine odličnih nogometašev, nad njo niso navdušeni vsi.

Direktor brazilske nogometne zveze Andres Sanchez je zelo ostro spregovoril o La Masii, sloviti nogometni šoli Barcelone. "Barcelonina nogometna šola, v kateri vse ekipe igrajo na isti način, je pravo sranje," je bil oster Sanchez in nato pojasnil, zakaj ima tako slabo mnenje: "To je samo faza. Kaj so osvajali pred petimi, šestimi leti? Ničesar. Kaj pa bodo osvajali čez pet, šest let? Ničesar. Ker bodo Xavi, Iniesta in Messi v pokoju ali pa zelo blizu odhodu v pokoj."

Ostre besede Sancheza, ki verjeto lahko pričakuje ostre kritike. "Nisem opazil, da bi njihova ekipa do 17 let igrala enako kot ekipa Guardiole. Proti svojim vrstnikom iz Corinthiansa so izgubili z 0:2," je še pristavil Sanchez, ki je obenem tudi predsednik brazilskega Corinthiansa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.