Šport > Nogomet
19 ogledov

"Barço bomo spustili na realna tla"

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Navijači Reala so iz ust svojega največjega zvezdnika Cristiana Ronalda znova slišali tisto, kar želijo slišati. "Za naslov moramo premagati neposrednega konkurenta, Barcelono. Spustili jih bomo na realna tla."

Čeprav je Barcelona dominirala vso sezono in na dveh obračunih v polfinalu Lige prvakov pregazila svoje največje rivale iz Madrida, Cristiano Ronaldo ostaja prepričan, da bo naslednjo sezono zgodba obrnjena. Portugalec celo verjame, da bodo Katalonci v naslednji sezoni v podrejenem položaju. "Spustili jih (Barcelono, op. p.) bomo na realna tla," je dejal v lanski sezoni najboljši evropski strelec in dodal: "Za naslov moramo premagati neposrednega konkurenta, Barcelono. Naslednjo sezono bomo veliko močnejši in prepričan sem, da imamo vse, da jih zaustavimo."

Pri poskusu prekinitve dominacije Barcelone bo Ronaldu pomagal tudi najnovejši prišlek v Realovi slačilnici, Nuri Sahin. "O njem ne vem veliko, toda naredil bom vse, da se bo počutil kot doma. Najpomembnejše je, da vsi damo vse od sebe, da bo Real lahko osvajal lovorike," je še dejal Cristiano Ronaldo, ki si zagotovo ne želi še ene sezone preživeti v senci Barcelone in njenega asa Lionela Messija.

Komentarjev 2
  • luka 07:42 25.junij 2011.

    daj no ronaldo vi boste spustil barco na realna ja ja se laufat ne zna se kar neki zapleta

  • Avatar roksa
    roksa 19:15 22.junij 2011.

    Ronaldo, pa ti nisi normaln, ofca jedna!!!!!