Šport > Nogomet
17 ogledov

Barco zanimajo Özil, Mata, Gourcuff ...

Juan Mata (desno) - eden od potencialnih prišlekov. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Potem ko je Cesc Fabregas dokokčno razblinil vse dvome in jasno povedal, da ga ne bo v Barcelono, je Kataloncem ostalo "nekaj fičnikov" viška. Za koga jih bodo porabili?

Španski nogometni prvak Barcelona je imela za konec prestopnega roka pripravljenih 45 milijonov evrov, ki jih nameravala porabiti za nakup zvezdnika Arsenala Cesca Fabregasa. A ker ga Arsenal ni hotel prodati, jim je denar ostal. Toda očitno ne za dolgo, saj se Katalonci že spogledujejo z novimi okrepitvami, predvsem igralci sredine terena.

Prvi na listi želja naj bi bil nemški reprezentant Mesut Özil, ki ima z Werderjem pogodbo do leta 2001, njegovi alternativi sta reprezentanta Javi Martinez iz Athletica Bilbaa in Juan Mata iz Valencie. V zvezi z morebitnimi okrepitvami katalonskega velikana se omenjata tudi Francoz Yoann Gourcuff iz Bordeauxa ter Bask Mikel Arteta iz Evertona, ki je za Barcelono igral v mlajših kategorijah

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.