Šport > Nogomet
56 ogledov

Barton Zlatanu: "You've got a big fu**in' nose"

zlatan ibrahimović joey barton psg marseille nos Youtube
Joey Barton nikakor ne more iz svoje kože. Na derbiju med PSG in Marseillejem je storil tisto, kar si upa le malo nogometašev: posmehoval se je iz Zlatana Ibrahimovića.

V sredo je bil na sporedu največji francoski derbi med PSG in moštvom Olympique Marseille. V 37. minuti, dve minuti potem, ko je Zlatan Ibrahimović na Parku prncev povedel Parižane v vodstvo, je švedski reprezentant storil prekršek nad defenzivnim vezistom gostov - Joeyem Bartonom.

Barton je nogometnim navdušencem poznan kot zelo vročekrven nogometaš, ki ima za seboj veliko konfliktov, tako na, kot izven igrišča. Tako ne preseneča, da si Anglež upa izzvati tudi Ibrahimovića, ki je sicer vešč borilnih veščin (taekwando), telesno pa je nogometaš balkanskih korenin zelo močan. A Bartona to ni oviralo, da se ne bi malce pošalil iz Zlatana in njegovega velikega nosa. Pravzaprav je Barton skorajda upal na to, da bo "Ibra" odreagiral impulzivno, toda napadalec vodilne ekipe Ligue 1 se je le nasmejal, kot je tudi razvidno iz posnetka.

Tekma se je končala z 2:0 za domače, oba gola je dosegel Zlatan, enega v 35., drugega pa v 64. minuti iz enajstmetrovke. PSG je Marseille z istim rezultatom premagal že na nedeljski prvenstveni tekmi in s tem Olympique praktično izločil iz boja za naslov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.