Šport > Nogomet
58 ogledov

Bayern čestital DiCapriu

di caprio inarritu oskarji 2016 EPA
Oskarja, ki ga je z glavno vlogo v filmu Povratnik prejel Leonardo DiCaprio, so se razveselili tudi v taboru nemškega nogometnega velikana Bayerna iz Münchna.

Leonardo DiCaprio je v petem poskusu vendarle dočakal tako želeni zlati kipec in se na 88. podelitvi filmskih nagrad Oskar okitil s priznanjem za najboljšo moško vlogo v filmu Povratnik.

Priznani hollywoodski igralec je bil pred tem nominiran za vloge v filmih Volk z Wall Streeta (2014), Krvavi diamant (2007), Letalec (2004) in Kaj muči Gilberta Grapea (1994).

Njegova zmaga je odmevala po družabnih omrežjih, za eno bolj domiselnih objav pa je poskrbel nemški državni prvak Bayern München.

DiCaprio v filmu režiserja Alejandra Gonzáleza Iñárrituja igra vlogo Hugha Glassa, ki ga njegovi sopotniki prepustijo smrti, potem ko ga zmaliči divji medved. Upoštevajoč vsebino filma, so pri Bayernu poskrbeli za šaljivo čestitko enemu najbolj priljubljenih igralcev na svetu. 

''Čestitke za Oskarja, Leonardo DiCaprio. Ne skrbi, Berni je prijazen,'' so dvignjenemu palcu klubske maskote pripisali Bavarci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.