Šport > Nogomet
16 ogledov

Bayern kaznoval Kahna s 25.000 evri

Kahna je pred razglasitvijo "sodbe" pričakalo malo morje novinarjev. Žurnal24 main
Oliver Kahn bo moral zaradi predolgega jezika počivati na naslednji tekmi nemškega nogometnega prvenstva, za nameček pa ga je klub kaznoval še s 25.000 evri denarne kazni.

Vodstvo nemškega nogometnega prvoligaša Bayerna iz Münchna je danes kapetana in vratarja Oliverja Kahna suspendiralo za tekmo nemškega prvenstva konec tedna proti berlinski Herthi in mu obenem naložilo 25.000 evrov denarne kazni. V izjavi za javnost je bavarski klub zapisal, da je trener Ottmar Hitzfeld nekdanjega nemškega reprezentanta kaznoval, ker je ta za lokalne časnike kritiziral soigralce, še posebno obe novi okrepitvi – Francka Riberyja in Luco Tonija. Kahn, ki je v preteklosti že večkrat javno kritiziral svoje soigralce in ki tudi sicer velja za nogometaša brez dlake na jeziku, je povedal, da je kazen pričakoval. "Nisem pretirano presenečen. Razumem potezo kluba, ne nazadnje se moramo discipline držati vsi." Na tekmi z berlinsko Hertho konec tedna bo tako bavarska vrata branil rezervni vratar Michael Rensing.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.