Šport > Nogomet
11 ogledov

Bayern najavil okrepitev - Gustava

Ribery in Gustavo odslej ne bosta več nasprotnika. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nemški nogometni velikan Bayern iz Münchna je potrdil, da se bo okrepil z brazilskim vezistom Luizom Gustavom, dosedanjim igralcem Hoffenheima.

Triindvajsetletni Brazilec Luiz Gustavo naj bi po poročanju nemških medijev v nedeljo podpisal štiriletno pogodbo z bavarskim klubom, odškodnina pa naj bi znašala 15 milijonov evrov.

Gustavo je v Hoffenheim prišel pred dvema letoma iz moštva Corinthians Alagoano, takrat so Nemci zanj plačali milijon evrov. Dogovor z Bayernom je sicer potrdil tudi lastnik Hoffenheima Dietmar Hopp, čeprav je bil trener Ralf Rangnick ves čas proti Brazilčevemu odhodu.

Slednji je po poročanju tednika Bild am Sonntag bržčas tudi zaradi nestrinjanja s prodajo Luiza Gustava že sporazumno prekinil pogodbo s trenutno osmouvrščenim klubom Bundeslige, ki ga je prevzel junija 2006 in ga popeljal celo do tretjega mesta med nemško elito.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.