Šport > Nogomet
21 ogledov

Bayern sprejet kot prvak

Nogometaše Bayerna je v središču Münchna pričakalo 10.000 navijačev. (Foto: Reut
1/14
Žurnal24 main
Kljub porazu v finalu Lige prvakov proti Interju z 2:0 so navijači nogometaše Bayerna v Münchnu pričakali kot zmagovalce. V bavarski prestolnici se jih je zbralo 10.000.

Na balkonu mestne hiše v Münchnu, kjer se nogometaši pokažejo navijačem, ni bilo tako veselo, kot po osvojitvi naslova nemškega nogometnega prvaka, vseeno pa so navijači nogometaše dočakali kot velike junake. "To je potrditev koliko Bayern pomeni ljudem. Hvala vsem, ki nas vzpodbujate tudi ob porazih," je dejal predsednik kluba Karl-Heinz Rummenigge ter dodal: "Za nami je sijajna sezona, malo je manjkalo, da bi bila briljantna.. Osvojili smo dve lovoriki in se uvrstili v finale Lige prvakov."

Navdušenja ni skrival niti branilec Holger Badtsuber: "Nihče od nas ni pričakoval takšnega sprejema. Šokiran sem, vendar pozitivno. Naši navijači so zares najboljši." Navijače je nagovoril tudi Franck Ribery, ki je z Bavarci podpisal novo pogodbo: "Vse vas imam rad. Nismo osvojili Lige prvakov, smo pa slavili v prvenstvu in pokalu. To ni majhna stvar."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.