Šport > Nogomet
18 ogledov

Bayern vložil uradni zahtevek

Bavarci zahtevajo, da jim Nizozemci vrnejo stroške, ki jih bodo imeli z (novo) p Žurnal24 main
"Želimo, da nam Nizozemci povrnejo stroške, ki jih imamo s poškodbo Robbna," je dejal predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummennige, potem ko so Bavarci vložili zahtevo za odškodnino.

Vodstvo nogometnega kluba Bayern München je v sredo na nizozemsko zvezo vložil zahtevo, naj se jim izplača odškodnina, ker je njihov igralec Arjen Robben na svetovnem prvenstvu nastopil poškodovan, s tem pa si je stanje poškodovane mišice poslabšal do te mere, da bo moral počivati najmanj dva meseca. "Želimo, da nam Nizozemci povrnejo stroške, ki jih imamo s poškodbo Robbna," je dejal predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummennige in dodal: "Imamo rentgenske slike njegove poškodbe na prijateljski tekmi pred svetovnim prvenstvom proti Danski. Če jih pogledamo, vidimo, da s tako poškodbo ne bi smel igrati."

Po pogodbi mora Bayern v dveh mesecih nizozemskemu napadalcu plačati 613.000 evrov. Nemci so sicer od mednarodne zveze prejeli 58.500 evrov za nastop Robbna na SP 2010, a menijo, da bi morala biti ta vsota višja.

Trap že operiran, Senderos še bo
Predvidevanja, da se je Giovanni Trapattoni, sicer irski selektor, zastrupil s hrano, niso bila pravilna. Po natančnih preiskavah v bolnišnici v Dublinu so zdravniki ugotovili, da so bolečine v želodcu posledica rane, ki naj bi ostala od prejšnje operacije. Tako je moral Italijan na nov operativni poseg. Branilec švicarske nogometne reprezentance in angleškega Fulhama, Philippe Senderos, pa bo zaradi poškodbe bržčas moral izpustiti večji del sezone 2010/11. Branilec si je namreč na torkovem treningu v Londonu strgal Ahilovo tetivo in bo moral na operacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.