Šport > Nogomet
49 ogledov

Bayern vztraja: Kroos ostaja pri nas

pep guardiola matthias sammer bayern munchen klop Reuters
Športni direktor Bayerna Matthias Sammer vztraja, da nemški nogometni velikan ne bo pristal na prodajo Tonija Kroosa, ki ga v svojih vrstah želi trener Manchester Uniteda David Moyes.

Matthias Sammer je zavrnil špekulacije o večmilijonskem prestopu vezista Tonija Kroosa, ki se je znašel visoko na seznamu želja Davida Moyesa.

toni kroos | Avtor: EPA EPA
Nemški reprezentant ima pogodbo z Bayernom sklenjeno do leta 2015, pred začetkom nove sezone pa se želi s klubom dogovoriti za podvojitev tedenske plače, ki po nekaterih navedbah znaša 86.000 evrov.

Kroosa, ki ga je Berliner Zeitung označil na najbolj izpopolnjenega nemškega vezista, nekateri že povezujejo s selitvijo na Old Trafford, kjer mu po poročanju angleških medijev ponujajo 300.000 evrov na teden. Sammer je govorice o prestopu zanikal v pogovoru za nemški Bild.

''Tonija zelo cenimo. To smo večkrat poudarili,'' je povedal Sammer in dodal: ''Pogodbo ima sklenjeno do leta 2015 in do takrat se ne bo nič spremenilo. Trudimo se, da bi ga obdržali še dlje.'' Dodatnih podrobnosti o pogajanjih z nemškim nogometašem pa Sammer ni želel razkriti.

Trener Pep Guardiola je priznal, da je prihodnost v nogometu negotova, a dodal, da si Kroos želi ostati na Allianz Areni. ''Vsi si želimo, da bi ostal in to si želi tudi on,'' je dejal španski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.