Šport > Nogomet
15 ogledov

Bayern z Unitedom s prazno tribuno

mesut ozil bayern arsenal twitter transparent Reševalni pas/Twitter
Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze je evropskega prvaka Bayern kaznovala z zaprtjem dela tribune na četrtfinalni tekmi lige prvakov proti Manchester Unitedu.

Razlog za kazen so transparenti, ki so jih navijači Bayerna na tekmi proti Arsenalu izobesili na tem delu tribune. Čeprav Uefa ni sporočila točno, zaradi katerega, sta bila sporna vsaj dva. Na enem je pisalo "Gay Gunners", na drugem pa "Recite NE rasizmu! Recite DA za KOSOVO".

Poleg zaprtja sektorja 124 bo moral Bayern plačati 10.000 evrov kazni. Prva četrtfinalna tekma Lige prvakov med Bayernom in Manchester Unitedom bo na Old Traffordu 1. aprila, povratna pa 9. aprila v Münchnu.

Ob slabi še ena dobra novica

Brazilski branilec Dante je podaljšal pogodbo z bavarskim velikanom Bayernom. 30-letni branilec bo v Münchnu po novem ostal do konca junija 2017, so sporočili iz kluba.

Dante je v Bayern prestopil na začetku sezone 2012/13 iz Borussie Mönchengladbach, pred tem je do leta 2009 igral za Standard Liege. Bayern je prejšnji teden podaljšal tudi pogodbo z nizozemskim krilcem Arjenom Robbnom, prav tako do leta 2017.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.