Šport > Nogomet
5 ogledov

BBB spet poredni

BBB_SAD Žurnal24 main
Navijači Ajaxa iz Amsterdama in Dinama iz Zagreba so spet zaposlovali policiste. Ob robu sinočnje tekme obeh omenjenih moštev v evropskem pokalu je policija aretirala 34 ljudi.

Nizozemski in hrvaški navijači so se spopadli s kamenjem in steklenicami, v predelu mesta, ki je namenjen polnoletnim osebam, pa je prišlo do številnih manjših pretepov.

Varuhi reda in miru so v prostore za razmišljanje prepeljali 23 hrvaških in 11 nizozemskih navijačev, 16 pa jih je o svojem početju razmišljalo tudi v petek. S policije so sporočili, da bodo slednji zaradi kršenja javnega reda in miru morali pred roko pravice. Nizozemski policisti so se na tekmo dobro pripravili ter dobili posebna pooblastila za poostren nadzor oseb in priprtja. Že na dan tekme so prestregli približno 130 hrvaških navijačev, ki niso imeli vstopnic, zato so jih prisilili, naj zapustijo center mesta. Sama tekma, ki jo je Ajax dobil z 2:1, je potekala mirno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.