Šport > Nogomet
36 ogledov

Beckham kandidat za selektorja Anglije

David Beckham bi po mnenju Rooneyja v prihodnosti lahko postal selektor Anglije. Žurnal24 main
Napadalec angleške reprezentance in Manchester Uniteda Wayne Rooney, ki je zabredel v rahlo krizo, v nekdanjem reprezentančnem soigralcu Davidu Beckhamu vidi možnega novega selektorja Anglije.

Angleži že nekaj časa iščejo priključek do najboljših. Na velika tekmovanja kot po pravilu odhajajo kot kandidati za najvišja mesta, domov pa se vrnejo kot veliki poraženci. Tako je bilo tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu, kjer so jih v osmini finala ponižali njihovi veliki rivali Nemci. Marsikateri ljubljenec okroglega usnja na Otoku meni, da se razlog za slabe rezultate skriva v selektorju. Italijan Fabio Capello za zdaj še ni upravičil svojega slovesa in nekateri zahtevajo njegovo zamenjavo. Kdo pa bi ga zamenjal? Omenjajo se Harry Redknapp, Steve Bruce, Sam Allardyce in celo nekdanji selektor Steve McClaren. Udarni napadalec Anglije Wayne Rooney pa bi na selektorskem mestu rad videl kar ikono angleškega nogometa Davida Beckhama. Nekdanji igralec Real Madrida se je že v Južnoafriški republiki zaradi poškodbe preizkušal v vlogi pomočnika Capella. Rooney pa je prepričan, da bi mu šlo dobro od rok tudi v vlogi selektorja. "Mislim, da jaz nikoli ne bi mogel opravljati dela selektorja, toda na tem mestu vidim Davida Beckhama. Del tega posla je opravljal že v JAR na SP, kjer se je videlo, s kakšno vnemo opravlja delo za domovino. Mislim, da bi ga zaradi tega v prihodnosti morali šteti med kandidate za selektorja,“ je dejal Rooney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.